A 36 lesz a Lombard Pápa szerencseszáma?


2012-03-23 16:24:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A 36 lesz a Lombard Pápa szerencseszáma? főképe
Nem ígérkezik sétagaloppnak a Lombard Pápa szombati Debrecen elleni vendégjátéka. Ismerve a hazaiak formáját, és a pápaiak jelenlegi helyzetét nem túlzás kijelenteni, hogy egy pont megszerzése is bravúr lenne a mieink számára, nem is szólva a szenzációszámba menő esetleges győzelemről. Kondás Elemér csapata ugyanis 35(!) meccs óta nem kapott ki, a bajnokságban 20, a Magyar Kupában 7, a Ligakupában 8 veretlenül megvívott találkozó áll mögöttük. A két csapatot 32 pont választja el egymástól, a pápaiak távolodnának a kiesőzónától, a Loki pedig tovább őrizné hat pontos előnyét a Győri ETO-val szemben. Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője szerint az ilyen mérkőzések a legnehezebbek
- Nagyon észnél kell lenni, mert a Pápának létfontosságú a meccs, ezért nyilván úgy jön majd ide, hogy szeretne pontot, pontokat rabolni. Nekünk is fontos ugyanakkor, hogy megnyerjük a találkozót, mindig is erre törekszünk. Biztos, hogy nem lesz könnyű, de szeretnénk győztesen elhagyni a pályát. Nem tudjuk, milyen taktikával játszanak majd, de azt vesszük észre, hogy az utóbbi időben mindenki kettőzött erővel küzd ellenünk és bizonyára a Lombard is ezt teszi majd. A két csapat helyzetéből adódóan igazából nincs veszítenivalójuk, így nyugodtabban játszhatnak, viszont ebben meg kell őket akadályozni. A csapatban eltiltott nincs, Rezes László, Bernáth Csaba, Szűcs István, Adnan Alisic és Ferenczi János bajlódik sérüléssel.
A pápaiak tavasszal nem remekelnek, a Paks legyőzése után kikaptak a Kaposvártól és a Diósgyőrtől is, így mindössze egy pontra vannak a kiesőhelyen álló Vasastól. Bene Ferenc tisztában van a hajdúságiak erejével, ráadásul továbbra sem áll rendelkezésre a támadósorban Seye, aki már a rehabilitációt elkezdte, de még nincs bevethető állapotban.
- Nyilvánvalóan a Debrecen az esélyesebb, hiszen jól összerakott csapatról beszélünk, amely mindig tudja hozni magát – mondta Bene. Amikor tízedikek voltunk, az sem volt könnyebb helyzet számunkra, most meg pláne nem engedhetjük meg magunknak, hogy sok pontot hullajtsunk el. De azt hozzá kell tennem – mert így kerek a történet –, nem hiszem, hogy akkor is így állnánk, hogyha nem lenne fordulónként 4-5 sérült és/vagy eltiltott játékosunk, ennyi labdarúgó hiányát ugyanis még a legjobb csapatok is megérzik.

DVSC-Teva–Lombard Pápa Termál FC
Oláh Gábor utca, V.: Becséri Dániel (Kispál Róbert, Szpisják Zsolt)

A várható összeállítások
DVSC: Novakovics – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Bouadla, Szakály – Kulcsár, Coulibaly

Lombard Pápa: Szűcs L. – Nagy S., Rodenbücher, Tóth G., Németh M. – Lovrencsics, Horváth L., Arsics, Gyömbér, Szilágyi P. – Csermelyi

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!