Az oltópont tapasztalatairól


2009-12-09 13:44:07  | cikk:  | 


A H1N1-járvány miatt november 27-től Pápán is üzemel oltópont. A Gróf Esterházy Kórház főbejáratától jobbra eső, 1. számú vizsgálóban hétköznap reggel 8-tól este 20 óráig várják azokat a 18 éven felülieket, akik be szeretnék oltatni magukat az új influenza ellen. Dr. Bilinszky Zsuzsanna, osztályvezető főorvos szerint nagy az érdeklődés az oltás iránt, folyamatosan keresik az oltópontot. Amennyiben gyerekeket hoznak, vagy kismamák jönnek oltásra, úgy őket átirányítják a háziorvosokhoz, hiszen számukra alanyi jogon jár a vakcina.
A főorvos tájékoztatott arról is, az oltás előtt a páciensnek egy nyilatkozatot kell kitöltenie, amelyben hozzájárul az elölt vírust tartalmazó vakcina beadatásához. Az oltásért 3000 forintot kell fizetni.
Az oltópont december 23-ig működik, délelőttönként dr. Varga Ferenc, délutánonként dr. Bilinszky Zsuzsanna főorvosok oltják a pácienseket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!