Aktuális információk a munka világából - Vállalkozói fórum az Inkubátorházban


2012-03-20 19:10:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Aktuális információk a munka világából - Vállalkozói fórum az Inkubátorházban főképe
A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a megye nagyobb városaiban vállalkozói fórumsorozatot szervez a közeljövőben, melynek Pápa volt az első állomása.
- A programsorozat célja, hogy a helyi vállalkozóknak ne kelljen Veszprémbe járniuk minden alkalommal egy-egy rendezvényre. Apropója a mai fórumnak, hogy több olyan téma van, amely komoly mértékben érinti a vállalkozások működését és befolyásolja gazdaságukat, ezért a kamara ezekkel a fórumokkal olyan információkat kíván szolgáltatni a gazdaság szereplőinek, amely részükre érdemi segítséget tud nyújtani. 2012. július 1-től az Új Munka Törvénykönyve lép hatályba. Ez nagyon sok fronton érinti a munkáltatókat. Aki fejleszteni akar vagy beruházni, az a különböző pályázati lehetőségekről halhatott a mai alkalomon - foglalta össze a fórum programját dr. Molnár Ferenc tanácsos.
A vállalkozói fórum résztvevői rengeteg hasznos információval gazdagodtak a vállalkozás -és gazdaságfejlesztési tanácsadók előadásai során: többek között az Új Munka Törvénykönyvével, a minimálbérrel, illetve bérkompenzációval, aktuális pályázatokkal és a Széchenyi Kártya Hitel lehetőségeivel kapcsolatban.
Az összejövetel végén rövid tájékoztatót hallhattak a megjelentek a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Kft. működéséről.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!