Lombard fotópályázat: Íme a nyeremények


2012-03-19 16:17:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard fotópályázat: Íme a nyeremények főképe
Február elején indult a papa-ma.hu fotópályázata, melyben minden Lombard Pápa szimpatizáns bizonyíthatja, mennyire elhivatott a sárga-feketék felé. Mint ismert, a fotón a drukkernek valamilyen, a Lombard Pápa Termál FC-vel kapcsolatos relikviával, ruházatban, vagy környezetben kellett szerepelnie. A játék népszerű olvasóink körében, ám többen is kérték, hosszabbítsuk meg a beküldési határidőt, hogy a tavaszi bajnokikon is készíthessenek képeket, ennek természetesen eleget teszünk.
A beküldési határidő április 16. 24:00, tehát a szurkolóknak a stadionon kívüli környezet mellett még a DVSC, a Pécs, a Budapest Honvéd és a Haladás elleni találkozón is lehetőségük nyílik a fotók elkészítésére. A játék időtartama alatt egy játékostól maximum három felvétel küldhető be.
A beküldők között két Lombard Pápa ajándékcsomagot - az egyik csomag Lombard korsót, hátizsákot, tollat, öngyújtót, hűtőmágnest, sálat, asztali zászlót, a másik nyeremény Lombard korsót, tollat, öngyújtót, hűtőmágnest, sálat, asztali zászlót tartalmaz. A Piros-kék Kft. jóvoltából egy pálinka csomagot is kisorsolunk két ajándék pohárral és egy praktikus pálinka kiöntővel.
A győzteseket és a legjobb képeket honlapunkon közzétesszük.

Várjuk tehát minél kreatívabb, humorosabb, ötletesebb képeiket, névvel, telefonszámmal és természetesen a fotókkal ellátva a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre.

Vegyen részt a játékban, és legyen ÖN a Lombard Pápa legnagyobb szurkolója!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!