Lombard Pápa – Diósgyőr 1-2


2012-03-17 16:53:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Lombard Pápa – Diósgyőr 1-2 főképe
Sok szeretettel köszöntjük kedves Olvasóinkat, 17 órától az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Lombard Pápa hazai közönség előtt Diósgyőr együttesét látja vendégül. A pápaiak múlt heti vereségüknek köszönhetően egy pontra vannak a kiesőzónától, míg a vendégek Pápán szeretnék megkezdeni az élmezőnyhöz való felzárkózást, hiszen idén még nemhogy pontot, de még gólt sem szereztek. Verőfényes, remek fociidő kínálkozik a mai találkozóhoz, a mérkőzés játékvezetője Berger József, segítői Medovarszki János és Kis Zoltán.

A két csapat összeállítása:
Lombard Pápa: Szűcs - Nagy, Tóth, Balogh, Németh - Lovrencsics, Horváth, Gyömbér, Szilágyi - Csermelyi, Arsic (cserék: Takács, Benko, Dóczi, Rodenbücher, Quintero, Présinger, Inutile)

DVTK: Radoš - Vági, Gal, Nagy T. Gohér - Sekour, Fernando - Gallardo, Tisza, Luque – Seydi (cserék: Farkas, Vadász, Dobos, Frizoni, Bogáti, Arze, Csirszki)

’1 Elkezdődött a találkozó, a mieink kezdték a meccset.

’5 A hazaiaké az első lehetőség, Szilágyi lőtt a kapu mellé.

Túlvagyunk az első 10 percen, mezőnyben folyik a játék, a kapuk nem forognak veszélyben.

’14 Lovrencsics beadását Rados szedte le Csermelyi elől.

’18 Horváth jó ütemű labdájából Szilágyi vezethette Radosra a labdát, a támadó azonban óriási helyzetben a keresztlécet lőtte telibe!

’19 Tisza lövését Szűcs öklözte a mezőnybe.

’21 Nagy Tamásé a meccs első sárgája.

’25 11-es!!! Szűcs szabálytalankodott Seydivel szemben a 16-oson belül, amiért Berger játékvezető a sárga lap felmutatása után a büntetőpontra mutatott, Luque büntetőjébe Szűcs még beleért, ám a labda így is a hálóban kötött ki 0-1.

’37 Arsic szabadrúgását könnyedén fogta Rados.

’43 Horváth eladott labdája után négy diósgyőri vezethette két pápai védőre a labdát, Seydi lövésébe Balogh vetődött bele.

’45+0 Véget ért az első félidő, a Diósgyőr Luque büntetőjével 1-0 arányban vezet, a pápaiak Szilágyi kapufáját leszámítva nem jelentenek komoly veszélyt Radoš kapujára, ennél sokkal több kell a hazaiaktól a második félidőben.

’46 Folytatódik a találkozó, csere nem volt a szünetben.

’52 Lovrencsics lecsúszó beadása meglepte Radost, így a labda kis híján behullott a hosszúba.

’53 Egy fault után Tóth kapott sárgát.

’54 Cserél a Diósgyőr,Seydi helyett Arze a pályán.

'56 Szilágyit lökték fel a büntetőterületen belül, Berger sípja néma maradt.

’58 Csermelyi helyén Benko folytatja.

’68 Cserél Bene Ferenc, Szilágyi helyére Inutile érkezik.

'69 Arze életerős lövését Szűcs bokszolta ki.

’70 Luque kapott jó labdát Arze-tól, aki nagy erővel kapura küldte a játékszert, ami megpattant Szűcs előtt, ám a pápai hálóőr így is nagy bravúrral szögletre mentett.

’75 A közönség legnagyobb örömére Quintero is pályára lép Arsic helyett.

’76 Újabb diósgyőri találat! Vági szólója után Tisza elé került a labda, aki egy cselt követően ballal higgadtan Szűcs mellett a kapuba helyezett 0-2. Nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt a három pont sorsa...

’80 Quintero nem engedte elvégezni a szabadrúgást, villant is a sárga kártya.

’81 Quintero pazar passzát Inutile vihette a vendég kapura, egy cselt követően centikkel tekert mellé a finn játékos.

’85 Gallardo is elhagyja a pályát, Dobos öt percet kap.

’88 Szépít a Pápa! Tóth szerzett labdát, majd Benkohoz passzolt, lövését Radoš épp Lovrencsics elé tolta, akinek így már nem volt nehéz dolga 1-2.

’89 Arze közelről megeresztett óriási lövésére Szűcs ért le.

Három perc a hosszabbítás!

’91 Radoš kapott sárgát időhúzásért.

'90+3 Véget ért a találkozó, a Lombard a múlt héthez hasonlóan gyatra játékkal rukkolt elő, így újabb vereséget szenvedett és tovább harcol a bennmaradásért.

Bene Ferenc:
Gratulálok a kollégámnak a három pont megszerzéséhez, majdnem 100 százalékig úgy kezdtük a meccset ahogy elterveztük, nagyon jó ritmusban, jól játszottak a játékosaim. Ott tudtunk a Diósgyőr mögé kerülni, ahol elterveztük, minőségi futballt mutattunk be, sajnos a gólhelyzeteket nem tudtuk kihasználni, sok pontatlanságot követtünk el a vendégek kapuja előtt. Addig ez a csapat nem tud győzedelmeskedni, amíg az i-re nem teszik fel a játékosok a pontot. A hozzáállásért és az első félidőben látottakért maximálisan meg tudom dicsérni őket, viszont a minőségi döntések hiányoztak.

Benczés Miklós: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, ez be is igazolódott, olyan mérkőzés volt, ahol felváltva forogtak veszélyben a kapuk, szerencsére ebből mi jöttünk ki jobban. Egy jogos büntető után vezetést tudtunk szerezni, ami meg is nyugtatta a csapatot. 2-0-nál azt hittem megvan a meccs, de egy buta hiba miatt gólt kaptunk, de az előnyünket sikerült megőrizni. Nagyon örülök a három pontnak, hiszen idén még nem nyertünk.

A Lombard Pápa március 24-én Debrecenbe látogat, majd március 27-én kedden 18 órától a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Videotont fogadja. A legközelebbi hazai bajnoki időpontja március 31. 17 óra, az ellenfél Pécs gárdája lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!