Győzni kell a Diósgyőr ellen!


2012-03-16 18:02:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzni kell a Diósgyőr ellen! főképe
Az OTP Bank Liga 20. fordulójában nehéz feladat előtt áll Bene Ferenc csapata. Szombaton 17 órától ugyanis a tabella 12. helyen álló pápai gárda – amely csak egy pontra helyezkedik el a kiesést jelentő 15. helytől - a hetedik helyezett Diósgyőrt fogadja. A vendégeknek is szükségük van a pontokra, Benczés Miklós tanítványai előbb kikaptak Kecskeméten, majd hazai közönség előtt a Videotontól is. Az őszi mérkőzést Budovinszky és Seydi góljaival 2-0-ra nyerték a piros-fehérek Diósgyőrben. Rossz hír, hogy Bene mester nem számíthat Dlusztus András, Farkas Attila, Tóth Bence és Seye játékára, ami remélhetőleg nem látszik meg a támadójátékon.
- Háromesélyes ez a csata – kezdte Bene Ferenc az esélylatolgatást. Egységes csapatot alkotunk, korábban többször is kiderült: tudnak a fiúk egymásért küzdeni. Nekünk szombaton nyugodtan kell futballoznunk, és ami nagyon fontos: sokkal nagyobb alázattal, ahogy tettük azt a múlt héten Kaposváron.
A pápai játékosoknak nemcsak a hétgólos Seydivel és José Luque-val, hanem az országszerte híres diósgyőri fanatikusok által teremtett hangulattal is meg kell küzdeniük. Benczés Miklós, a diósgyőriek szakvezetője a három pont megszerzésében reménykedik.
- Nem lesz könnyű meccs, hiszen a Pápa jó csapat, új szakvezetővel, de ez nem befolyásolja a célunkat. Csapatunkat jó játékosok alkotják, és noha vannak gondjaink (sérülések, betegségek), mindezek ellenére bízunk abban, hogy győzni fogunk. Hazai pályán mi nyertünk, és ez is reményt adhat arra, hogy idegenben is ezt tesszük majd.

A mérkőzés játékvezetője Berger József lesz, segítői: Medovarszki János és Kis Zoltán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!