Németh Tibor a WOMA magyar bajnoka!


2012-03-14 21:30:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Németh Tibor a WOMA magyar bajnoka! főképe
Múlt hétvégén a zalaegerszegi Liszt-iskolában rendezte meg a Zalaegerszegi Fightingsport-Hungary Kick és Thai Box SE az amatőr Magyar Kupát. A WOMA nevű világszervezet A-Pro kategóriájú, K 1-es (az amatőr és a profik közötti átmenet) magyar bajnokságán pápai versenyzőknek is szurkolhattunk Gárdai Ádám, Dékány Bence, Fodor Dániel, Juhász Erik, Németh Tibor és Juhász Sándor szereplésének köszönhetően. A rendezvény első részében Horváth Ferenc, a szövetség vezetője diplomákat és kinevezéseket adott át a WAKF Szövetség tisztségviselőinek. Kasza László ebből az alkalomból kapta meg a szövetség ring szekciójának főbírói tisztjét.
- Az év első programja volt, egy álmosabb, fáradtabb téli felkészülés után mindig nehéz az első versenyen felpörögni – tudtuk meg Kasza Lászlótól. Jó évkezdet volt, jó alapozása a következő versenyeknek. Mind az arany, mind az ezüstérmesek nagy csatát vívtak, jól álltak helyt. A rendezvény főmérkőzése este hétkor kezdődött, ami a WOMAA Szövetség égisze alatt szervezett profi K-1 magyar bajnoki címmérkőzés volt. A szabályrendszer engedélyezte a térdrúgást fejre. A meccset 5x3 percben rendezték. Az egyik sarokban Németh Tibor állt, ellenfele az Ongbak Keszthely-Zalaegerszeg színeiben versenyző magyar bajnok Tóth Gábor volt. A mérkőzés igazi kőkemény csatát hozott, két jól felkészült versenyzővel. A hatalmas adok-kapok után a harmadik menetben egy jól irányzott fejrúgással Tóth a földre került. Bár a rászámolás után felállt, Németh az így szerzett előnyét ügyesen beosztotta a meccs végéig, így megérdemelten emelték az ő kezét a magasba és csatolták a derekára a győztesnek járó bajnoki övet.
A bajnoki cím értelmében ősszel Németh Tibor profi K-1 magyar bajnok harcba száll a WOMAA Szövetség K-1 kisvilágbajnoki övéért.

Pápai eredmények:

Küzdelmi aranyérmesek
K-1, -70 kg Gárdai Ádám
Kick Boksz, -70 kg Dékány Bence
Kick Boksz, -75 kg  Fodor Dániel

Küzdelmi ezüstérmesek
K-1 -67 kg Gárdai Ádám
Kick Boksz -60 kg Juhász Erik
Kick Boksz -91kg Juhász Sándor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!