Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj a Pápai Hús 1913 Kft-nek


2012-03-13 20:06:55  | cikk: HuHa  | 


Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj a Pápai Hús 1913 Kft-nek főképe
Ünnepélyes keretek között, a Vidékfejlesztési Minisztérium Darányi-termében vehette át ma délelőtt Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezető igazgatója a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat. Az elismerésre múlt évben nyújthattak be pályázatot az agrárgazdasági szervezetek. A pályázat célja az volt, hogy országos szintű elismerésben, díjazásban részesítsék azokat a gazdasági társaságokat, melyek bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségi munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű termékek előállításának illetve szolgáltatás nyújtásának. A kritériumok között szerepelt többek között az agrár-környezetvédelem, az állatvédelem érvényesülése, a minőségi termelés alapját szolgáló biológiai alapok megteremtése, a folyamatos minőségfejlesztés, az élelmiszerbiztonság magas színvonalú érvényesítése és az egészséges táplálkozást segítő élelmiszerek fejlesztése. A díj odaítéléséről a bizottság javaslata alapján a vidékfejlesztési miniszter döntött, aki a minisztérium március 15-i ünnepsége keretében adta át az elismerést öt élelmiszeripari vállalkozásnak. Mint megtudtuk, a Pápai Hús 1913 Kft. az egyetlen húsipari vállalat, mely idén megkapta a rangos díjat. Politzer József, a cég ügyvezető igazgatója a kitüntető cím kapcsán – ezúttal is – munkatársainak és a vállalat dolgozóinak mondott köszönetet, az ő érdemüknek nevezte az újabb országos elismerést.
A díjazott négy éven át jogosult a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj védjegy viselésére, melyet üzleti dokumentumain, termékein és reklámanyagain is feltüntethet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!