Kistréségi kézilabda: Homokbödöge a téli bajnok


2012-03-12 17:44:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kistréségi kézilabda: Homokbödöge a téli bajnok főképe
A téli utolsó, negyedik forduló is tartogatott izgalmakat a Kistérségi Kézilabda Bajnokságban, melynek ismét a Weöres Iskola adott otthont. A négycsapatos pontvadászatban ugyanis még három együttes is eséllyel pályázott a félszezon első helyére. A legkedvezőbb helyről, ötpontos előnnyel a homokbödögeiek várhatták a mérkőzéseket, legfőbb riválisuk ezúttal is a Kilián DSE-Vaszar volt. Nem várt körbeverések voltak a játéknapon, Homokbödöge egy győzelmet és két vereséget szedett össze, a legjobb teljesítményt a vaszariak érték el – nem találtak legyőzőre - amivel feljöttek a tabella második helyére és két pontra megközelítették a tavalyi bajnokot. Egy egységgel lemaradva Mihályháza áll a dobogó harmadik fokán, őket az ugodiak követik. A bajnokság a tavaszi idénnyel május 12-én folytatódik.

Eredmények:
Kilián DSE-Vaszar - Ugod SE 12 - 0
Homokbödöge SC - Kinizsi SC Mihályháza 5 - 6
Kinizsi SC Mihályháza - Kilián DSE-Vaszar 7 - 11
Homokbödöge SC - Ugod SE 12 - 4
Ugod SE - Kinizsi SC Mihályháza 4 - 10
Kilián DSE-Vaszar - Homokbödöge SC 14 - 9

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!