Sakk: Megyei általános iskolák csapatbajnoksága


2012-03-12 16:20:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Megyei általános iskolák csapatbajnoksága főképe
Idén első alkalommal rendeztek pápai fordulót a csapatbajnokságban, a versenyt a Pedagógus Művelődési Otthonban bonyolították le. A pápai volt a pontvadászat második állomása, ahol az első körhöz hasonlóan három fordulót játszottak a csapatok, a végső sorrend május 12-én alakul ki. A kiírásban hat csapat, a Tapolca Szeremley SI, Ajka, Zánka, Révfülöp, a Tapolca Városi Sport Egyesület és a Pápai SE vesz részt. A pápai fordulón Révfülöp - Zánka csapata nem jelent meg, így ellenfeleik - köztük a PSE is - 6-0-s eredménnyel nyerték a meccset. A házigazdák tavaly neveztek először a bajnokságra, és a negyedik helyet szerezték meg, idén ez a pozíció elég biztosnak tűnik, hiszen se előre, se hátra nem tudnak lépni, az első helyért azonban még három csapat is versenyben van. A legjobban a mieink közül Varga Dániel, a Katolikus Iskola első osztályos tanulója teljesített, három meccsből 2.5 ponttal, aki nem titkoltan a jövő egyik reménysége – tudtuk meg Kiss Csabától, a PSE sakk szakosztályvezetőjétől.

A csapat tagjai: Lukács Ferenc, Döbröntei Dávid, Margl Roland, Kirchner Balázs, Varga Barbara, Varga Dániel

A bajnokság állása ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!