A tavaszt köszöntötték a 14. Szegfű Bálon


2012-03-12 12:28:45  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A tavaszt köszöntötték a 14. Szegfű Bálon főképe
14. alkalommal rendezte meg a Pápai Szegfű Klub és a Magyar Szocialista Párt Pápai Szervezete hagyományos, tavaszköszöntő, jótékonysági Szegfű Bálját a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában, melyre idén is nagy volt az érdeklődés, hiszen közel 150 fő jött el a táncmulatságra.
Az alkalmon a bál védnökei, Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő, Grőber Attila, az MSZP helyi szervezetének elnöke és Tálos László, a Pápai Szegfű Klub elnökei köszöntötték a résztvevőket. Gőgös Zoltán elmondta, a bál bevételéből az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványt illetve egy szilágysági falu pedagógus lakásának felújítását szeretnék támogatni. A rendezvényen részt vett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke, Pál Béla valamint Herczog Edit európai parlamenti képviselő is.
A bál programja természetesen nyitótánccal kezdődött, a svédasztalos vacsora után pedig az élőzenéé volt a főszerep. Az éjféli tombolasorsolás előtt a szervezők meglepetésműsorral köszöntötték a bálozókat.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!