Könnyed győzelemmel indult a Lombard II tavasza


2012-03-11 17:08:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Könnyed győzelemmel indult a Lombard II tavasza főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 16. fordulójában Mosonmagyaróvár látogatott a Perutz Stadion műfüves gyepére, ahol a tavasz első bajnokiját rendezték. Sajnos az időjárás egyáltalán nem tavaszi arcát mutatta, ugyanis a viharos erejű szél nagyban megnehezítette a játékosok és a nézők életét. A hazaiak két újoncot avattak, a Haladástól érkezett Tar Krisztián és Molnár Milán személyében, az ellenfélnél ismerős névvel találkozhattunk, a tavaly visszavonult Madarász János a magyar futsal egyik meghatározó alakja is ott volt Gaál Ákos kezdő sípszavánál a pályán. A hazai csapat a mérkőzés kezdetétől nyomás alatt tartotta ellenfelét, ami helyzetekben és a vezető gólban mutatkozott meg. A 9. percben Tar labdáját Csepregi lőtte a kapuba 16 méterről 1-0. Ezt követően sok fontos eseményt nem jegyezhettünk fel, a játékosok egymással és a széllel is küzdöttek, ami nem hozott látványos mérkőzést. A második félidő 5. percében megfogyatkozott a Lombard II – Quintero kapta meg második sárga lapját, de ez sem változtatott a játék képén. A csereként beállt Grőber előbb Horváthnak, majd egy perccel később Csepreginek adott remek labdát, amit mindketten gólra váltottak, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt. Kiváló játékvezetés mellett ítéletidőben biztos hazai győzelem született.

Nagy Mihály: Futballra alkalmatlan időben, csak taktikailag lehet értékelni a látottakat, technikailag nem. Megdicsértem a srácokat, mert kitűnő játékvezetés mellett nagyon fegyelmezetten, masszívan játszottak, mindenki egyformán jó teljesítményt nyújtott.

Lombard Pápa II – MTE 1904 3-0 (1-0) Gól: Csepregi 2, Horváth T.

Lombard Pápa II: Markek - Tar, Dóczi, Tóth G., Enyingi (Horváth Cs.) - Horváth T., Somogyi, Présinger - Csepregi (Fehér), Quintero, Molnár (Grőber)

MTE 1904: Antal – Cseri (Szabados), Horváth, Szabados, Ladiszlaidesz – Németh, Darázs (Angyal), Schmatovich, Herczeg – Madarász (Hajós), Ujvári

A Lombard II mai sikerével a negyedik a tabellán, Nagy Mihályék jövő héten Répcelakra utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!