Kaposvár – Lombard Pápa: Újratöltve


2012-03-09 20:44:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Kaposvár – Lombard Pápa: Újratöltve főképe

Szombaton 16 órától az OTP Bank Liga 19. fordulójában az idei szezonban immár negyedszer találkozik egymással a Lombard Pápa és a Kaposvári Rákóczi. A hazaiak a tabella 15. helyezettjei, míg múlt heti győzelmének köszönhetően Bene Ferenc csapata a 10. helyen áll. Az öt helyezés megtévesztő, hiszen a feleket mindössze egy pont választja el egymástól. Egy biztos, bármelyik csapat győz, még nagyobb távolságra kerülhet a kieső zónától. Mindkét együttesnél lesznek hiányzók, a vendéglátóknál eltiltás miatt nem lép pályára a Rákóczi egyedüli balhátvédje Jánvári Gábor. A sárga-kékeknél Seye a Paks ellen sérült meg, Dlusztus András és Tóth Bence régóta nem bevethető. Helyette a támadósorban a Ligakupa találkozón gólt szerző Joze Benko, vagy a frissen igazolt Csermelyi kaphat lehetőséget.

Sisa Tibor: A Pápa még az utolsó pillanatban is igazolt meghatározó játékost, és nagyon megerősítette tavaszra a keretét. Mivel többször is találkoztunk mostanában, így megismerhettük egymást. Ismét nagy változáson estünk át, nem kis áldozatokat kellett hoznunk, hogy lehessen folytatni szép és nemes küzdelmünket. A keretszűkítés és igazolásaink is ennek figyelembe vételével történtek. Ennek ellenére azt ígérjük, mindenkivel fölvesszük a versenyt. A Debrecen és a Videoton ellen mutatott játékunkban is sok értékes teljesítményt láttunk, erre lehet alapozni. A szombati mérkőzésen – ha mindenki száz százalékot teljesít -, még ha nehezen is, de itthon kell tartanunk a három pontot.

Bene Ferenc: Természetesen nagy az öröm, hiszen a Lombard Pápa történetében még soha nem sikerült semmilyen kupában elődöntőbe jutni, de teljes gőzzel a hétvégi mérkőzésre készülünk. Minden találkozó más, a szerdai összecsapáshoz képest igen sok változás lesz. Ezen a találkozón is meglesz mindkét csapatnak az az esélye, ahol a maga javára fordíthatja a mérkőzést. Bízom benne, hogy ebből mi fogunk jobban kijönni, de abszolút háromesélyes a találkozó.

A várható összeállítások

Kaposvár: Hajduk – Okuka, Bank, Zsók, Gujics – Balázs, Hegedűs, Addo, Bebeto – Haruna, Grumics

Lombard Pápa: Szűcs - Nagy, Rodenbücher, Balogh, Présinger - Gyömbér, Horváth, Farkas - Lovrencsics, Szilágyi, Quintero

Kaposvári Rákóczi FC - Lombard Pápa Termál FC
Szombat, 16.00, Rákóczi-stadion
Játékvezető: Farkas Ádám (Demeter, ifj. Varga G.)

(Az nb1.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!