Menesztették Csertőit az ETO kispadjáról


2012-03-05 16:00:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Menesztették Csertőit az ETO kispadjáról főképe
Csertői Aurél vezetőedzővel szerződést bontott az élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapata, a hírt Klement Tibor ügyvezető is megerősítette - jelentette be az nso.hu. A győriek rosszul kezdték a tavaszi szezont, előbb, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 5–1-es vereséget szenvedtek a Videotontól Székesfehérváron, ami szinte a kieséssel egyenértékű, míg vasárnap Szombathelyen a Haladás vendégeként játszottak 1–1-es döntetlent olyan mérkőzésen, amelyen a házigazdák közelebb álltak a győzelemhez. Ősszel nagyszerűen szerepelt, a várakozásokon felül teljesített a Győr, amely 17 mérkőzésen 37 pontot szerzett. A tavaszi folytatást négypontos hátránnyal várhatta a DVSC-Teva mögött, de ötpontos előnnyel a címvédő Videotonnal szemben.
Érdekesség, hogy Csertői szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt vette át a győri együttes irányítását, akkor március 6-án, a Vasas elleni 1–0-s hazai vereség másnapján, két tavaszi fordulót követően köszöntek el Pintér Attilától. Egy nappal később szerződést kötöttek Csertőivel. Pintér neve most, lehetséges utódként is felvetődött.

Az NB I-ben már csak a DVTK-nál (Benczés Miklós), a DVSC-nél (Kondás Elemér), a Honvédnál (Supka Attila), a Kaposvárnál (Sisa Tibor), a Paksnál (Kis Károly), a Pécsnél (Mészáros Ferenc), a Siófoknál (ifj. Mihalecz István), illetve a Videotonnál (Paulo Sousa) maradt helyén az a szakvezető, akivel a 2011–2012-es idényt elkezdték a csapatok.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!