Lombard Pápa – Paks 1-0


2012-03-03 16:37:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Lombard Pápa – Paks 1-0 főképe
17 órakor bajnoki mérkőzésen mutatkozik be a Perutz Stadion közönségének a Lombard Pápa átalakult csapata. A tavaszi bajnokság folytatásában a mieink ellenfele a nyolcadik helyen álló Paks gárdája lesz. A találkozó játékvezetője Becséri Dániel, segítői Viszokai László és Kormányos Gábor.

A két csapat összeállítása:
Lombard Pápa: Szűcs – Nagy, Rodenbücher, Balogh, Németh - Gyömbér, Horváth, Farkas, Seye, Szilágyi (cserék: Markek, Tóth, Benko, Arsic, Quintero, Présinger, Inutile)

Paksi FC: Csernyánszki - Heffler T., Gévay, Éger, Szabó - , Böde, Sifter, Sipeki, Szatmári -  Bartha, Hrepka (cserék: Pokorni, Csehi, Kiss, Vayer, Magasföldi, Eppel, Montvai)

A találkozó elején gyászszünettel emlékeztek Molnár István és Kapfinger Béla törzsszurkolókra, valamint a csütörtökön öngyilkosságot elkövetett Kutasi Róbertre, a REAC klubigazgatójára.

’1 Becséri játékvezető sípszavára elkezdődött a találkozó, a labdát a mieink indították útjára.

’10 A vendégeké az első lehetőség, egy remek passzt követően Böde lőhetett kapura, próbálkozása kevéssel kerülte el a jobb alsót.

’11 Megint Böde veszélyeztetett, a támadó miután becsapta Rodenbüchert, egy az egyben vezethette Szűcsre a labdát, pörgetése a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret - nagy helyzet volt!

'16 Sipeki, majd Bartha lövését magabiztosan fogta Szűcs, egyelőre a vendégek jóval veszélyesebbek, a paksi hálóőrnek ezidáig sajnos sok dolga nem akadt.

'18 Szilágyi révén veszélyeztettünk először, a Seyetől kapott labdával bal oldalról befelé húzott a játékos és lőtt is, igaz a játékszer elkerülte a bal alsót, Csernyánszki verve volt.

’22 Seye kapta a mérkőzés első sárga lapját Böde buktatásáért.

’30 Sérülés miatt Böde hagyja el a pályát, Kiss Tamás a helyén.

’32 Lovrencsics szabadrúgását Seye bólintotta néhány méterrel a kapu mellé.

'33 Hrepka kapott sárgát Nagy lekönyökléséért.

’38 VEZET A LOMBARD!! Nagy Sándor beadását Farkas csúsztatta meg, a labda Seye elé került, aki miután átvette a játékszert a kapu jobb oldalába lőtt 1-0!

’42 Sajnos a gólszerző megsérült a találatnál, így le kellett cserélni, Bene Ferenc Joze Benkot küldte a pályára.

’45+1 Vége az első félidőnek, a hazaiak Seye találatával egygólos előnyből várhatják a folytatást.

’46 Folytatódott a mérkőzés, csere nem volt a szünetben, a kezdés után nem sokkal Németh kapott sárgát, miután Hefflert szerelte szabálytalanul.

'’52 Bartha ívelte Hrepka elé a labdát, aki elhúzta Szűcs mellett a játékszert, de már annyira kisodródott a paksi játékos, hogy csak az oldalhálót találta el.

’60 Újabb csere a mieinknél, Szilágyi le Arsic be.

’61 Egy lepattanó labda épp Farkas elé került, aki nagy helyzetből jócskán fölé lőtt.

’65 Kettős csere az atomvárosiaknál, Vayer és Montvai áll be Sipeki és Hrepka helyett.

’66 Pályára lépése után Montvai tesztelte egyből Szűcsöt, de a pápai hálóőr bravúrral hárította lövését.

’74 Kiss Tamás kap sárgát Németh lerántásáért.

'80 Heffler is besárgul, miután szándékosan kezezett.

’87 Bene Ferenc is kihasználja utolsó cserelehetőségét, Tóth Gábor kap lehetőséget, Farkas Attila pihenhet.

'90 Tóth Gábor küzdött meg egy labdáért, kapura is lőtt, kísérlete elkerülte a jobb alsó sarkot.

Két perc a hosszabbítás!

’90+2 A találkozó véget ért, remekül kezdte a tavaszt a Lombard Pápa, hiszen győzelmével elkerült a kiesőhelyről és egyetlen mérkőzés alatt a tabella 10. helyéig jött fel.

Kis Károly: Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, küzdelmes találkozó volt, a mérkőzés elején előnyre tehettünk volna szert, több lehetőségünk is volt, ezekkel nem tudtunk élni. Egy óriási figyelmetlenségből hátrányba kerültünk, ezután tudtuk, hogy felállt védelem ellen kell játszanunk, új meccs kezdődött, sajnos a helyzeteinket ma nem tudtuk belőni.

Bene Ferenc: A mérkőzésnek az volt a fordulópontja, hogy mi tudtuk az első gólt szerezni, ezután sajnos elveszítettük a csúcsékünket, cserélnem kellett, és egy olyan játékos lépett pályára, aki még nincs a megfelelő kondicionális állapotban, így az eredmény tartására épülő célfutballt akartunk játszani, amiben benne voltak a kontratámadások lehetősége is, sajnos előre nem maradt minőségi döntés. Mindenképpen szeretném kiemelni csapatom egységét, szervezettségét és alázatát, ami aztán a sikerünk kulcsa is volt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!