Pápán járt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes


2012-03-01 21:13:33  | cikk: HuHa  | 


Pápán járt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes főképe
...vagyis egészen pontosan az Utazás 2012 kiállítás pápai standján. A ma megnyitott nemzetközi idegenforgalmi kiállításon a Közép-Dunántúli Régió kiállítói területén 15 órakor tartották a megnyitót, melyen Navracsics Tibor miniszertelnök-helyettes, L. Simon László, a Parlament Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke és Bodrogai László, a Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságának vezetője köszöntötte a kiállítókat és az érdeklődőket. A veszprémi születésű politikus természetesen végigjárta a tágabb hazájának turisztikai kínálatát bemutató standokat és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő társaságában látogatta meg a pápai bemutatót. Standunkon egyébként több megyei politikus is vendégeskedett a mai – szakmai – napon és elismeréssel szóltak mind a kiállítói területről, mind városunk egyre bővülő idegenforgalmi attrakcióiról. Az Utazás 2012 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás vasárnap estig látogatható Budapesten, a Hungexpón.

Képek:


Címkék: Utazás 2012
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!