Az összes csoportszoba megújult a Fenyveserdő Bölcsődében


2012-03-01 14:21:32  | cikk: mo  | 


Az összes csoportszoba megújult a Fenyveserdő Bölcsődében főképe
Isten áldja a tisztes ipart! Ezzel a felkiáltással köszönte meg Berkes Béláné a Pápa és Térsége Ipartestület szakembereinek munkáját a mai átadóünnepségen. A vajdai Fenyveserdő Bölcsőde vezetője ugyanis korábban több mint egymillió forint támogatást igényelt a fenntartó Pápa Város Önkormányzatától három csoportszoba festésére. Arra azonban nem számítottak, hogy az iparosok önkéntes munkájuk felajánlásával mindhárom csoportszobát kifestik a lábazattól a falakig. A felújítás bekerülési költsége így kevesebb mint felére csökkent – tájékoztatott a részletekről Berkes Béláné. A bölcsőde vezetője hozzátette, az iparosok február 23-án kezdték meg a munkát és szabadidejüket feláldozva néhány nap alatt végeztek is szobák festésével. A felújításhoz a kereskedők is hozzájárultak, hiszen alapanyaggal támogatták a munkálatokat. A jótékony célú felajánlás által a Fenyveserdő Bölcsődében ma már nincs olyan csoportszoba, amelyre ráférne a felújítás. 
Az ünnepélyes ceremónián részt vett Szabó Tibor, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke, az önkéntes munkát végző iparosok, dr. Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert, a Polgármesteri Kabinet vezetője. Szabó Tibor az átadóünnepségen elmondta, a 125 éves Ipartestület számos alkalommal ajánlotta már fel segítségét a város közösségi tereinek, intézményeinek felújítására. Az elnök hozzátette, örömmel teljesítenek hasonló szolgálatot a város közösségének érdekében. 
Az alkalmon dr. Áldozó Tamás elmondta, példamutató kezdeményezésnek lehettünk tanúi. A polgármester hozzátette azt is, a mai testületi ülésen elhangzott beszámolóból is kiderült, a bölcsődék méltán megérdemlik az ilyen jellegű felajánlásokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!