Március 13-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


2012-03-01 11:05:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Március 13-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatás és a Kispályás Bizottság szervezésében április 10-én indul a 2012.évi kispályás bajnokság. Arra, hogy idén két vagy három osztály indul, csak a nevezések beérkezése után kapunk választ. A nevezési határidő március 13. (kedd). A nevezési lapot, a labdarúgók olvashatóan kitöltött névsorát és a feladóvényt vagy annak fénymásolatát a Pápai Kistérségi Társulás (8500 Pápa,Várkert út 4.) címére kell beküldeni március 13-ig 10.000 Ft nevezési díj befizetésével. A tavaszi idény április 10-től június 15-ig, az őszi szezon augusztus 21-től október 26-ig tart. Az első osztály kedden, a másodosztály csütörtökön, a harmadosztály pénteken lép majd pályára, a kezdési időpontok: 17:00, 18:05, 19:10, 20:15. A csapatokban csak a megyei első osztályban és alacsonyabb bajnokságban szereplő labdarúgók játszhatnak illetve az ifjúsági és serdülő bajnokságokban leigazoltak szerepelhetnek.

A nevezési lap elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!