Maric: Astana helyett Zhetysu


2012-02-29 23:49:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maric: Astana helyett Zhetysu főképe
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerb csatára, Goran Maric a kazah élvonalbeli Zhetysuhoz igazol, tehát a futballista nem az FK Asztanához szerződik.
- Hosszas tárgyalások után eldőlt, hogy Goran Maric távozik Pápáról. Tíz nappal ezelőtt, a játékos jelezte, hogy a kazah Zhetysu szívesen látná, és megfelelő ajánlat esetén távozna. Klubunk engedélyezte Maric próbajátékát, hiszen a játékos nem kívánta meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését – olvasható a Lombard hivatalos közleményében. A sikeres próbajáték után a két klub megkezdte a tárgyalásokat és a mai napra megszületett a megállapodás. A kazah klub és a játékos ma kora délután szintén megegyezett egymással, így mostanra biztossá vált, hogy másfél év után Maric távozik klubunktól.
Maric ősszel 14 bajnokin lépett pályára a pápai együttesben, és ezeken a találkozókon összesen hat gólt szerzett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!