Angol nyelvi kiejtési verseny a Tarczyban


2012-02-29 20:59:17  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Angol nyelvi kiejtési verseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola már évek óta rendszeresen megszervezi a városi angol nyelvi kiejtési versenyt 5., 6., 7. és 8. osztályosok számára. Az idei megmérettetésre tizenkilenc diák nevezett.
- Az angol nyelvi kiejtési versenyt azért rendezzük meg minden évben, hogy azok a gyerekek, akik szívesen és eredményesen tanulják az angol nyelvet, és természetesen az őket tanító angoltanárok, minél szélesebb skálán válogathassanak a tanév során kínálkozó lehetőségek között ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább megfelelő műfajt, versenyzési lehetőséget, ami sikert hoz, biztatást és lendületet ad a további nyelvtanuláshoz. A mai versenyre elsősorban azokat a tanulókat vártuk, akik szépen, helyesen tudnak angolul szöveget mondani, s értő módon olvasnak. A megmérettetésen egy már jól ismert angol szövegrészletet kellett elmondani, majd egy idegen szöveget kellett felolvasni. A diákokat két korcsoportban (5-6. és 7-8. osztály), egy két-két tagból álló zsűri  értékeli. A zsűri tagjai Hardi Tünde tagozatvezető, Daniel Tirell és Melissa Kitchka lektorok és Bendes-Szűr Anett angoltanár - mondta dr. Martonné Klimó Irén angol nyelvi munkaközösség-vezető.
A legjobbak értékes könyvjutalomban és oklevélben részesültek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!