Joze Benko a Lombard új játékosa


2012-02-27 14:37:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Joze Benko a Lombard új játékosa főképe
A Lombard FC Pápa labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy két és fél évre leigazolták a szlovén Joze Benkot. A 31 éves támadó Goran Maric pótlására érkezik, mivel a hírek szerint a pápaiak szóban már megegyeztek a szerb csatár eladásáról a kazah FK Astanával. Benko legutóbb a kínai Hubei Zhongbo csapatában játszott, de lejárt a szerződése, így szabadon igazolhatóvá vált. Benko 1998-ban a Mura csapatánál kezdte profi karrierjét, majd Lendván folytatta, mielőtt légiósnak állt volna – 2007/2008-ban a görög Iraklisz Szalonikiben játszott. Ezt követően hazatért a Domzaléba, majd a ciprusi AEK Larnaca, illetve ismét a Nafta Lendava futballistája volt. A 2008/2009-es idényben a szlovén élvonal góllövőlistáján a negyedik helyen végzett 11 találattal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!