Véget ért a Lombard Pápa téli felkészülése


2012-02-25 17:38:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a Lombard Pápa téli felkészülése főképe
Ma délután a Csornai SE ellen lezárta hét hetes felkészülési időszakát a Lombard Pápa. Bene Ferenc két csapatot állított össze a két játékrészre, melyben Charles Newuche személyében egy újabb labdarúgót tesztelt a szakmai stáb. A nigériai próbajátékos korábban játszott az ukrán Zakarpattya csapatában is. Az első 45 perben a Szűcs - Rása, Dóczi, Tóth G., Présinger - James - Inutile, Szabó II., Quintero, Arsic – Newuche összetétel jutott szóhoz, míg a folytatásban a Szűcs - Nagy, Rodenbücher, Balogh, Németh - Gyömbér, Farkas, Horváth - Lovrencsics, Seye, Szilágyi csapat lépett pályára. A mieink Quintero, Newuche és Seye találatával 3-1-es győzelmet értek el.
- Egy szervezett és szívós ellenféllel szemben eltérő félidő láthattak a nézők, eltérő összeállításban – fogalmazott Bene Ferenc vezetőedző - voltak pozitívumok a meccsen, amikor jó ritmusban játszottunk a mutatott játékkal nem volt gond, de sok helyzetünk maradt kihasználatlanul, aminek abból a szempontból nem örülök, hogy most már rá kell állnunk a bajnoki ritmusra. Azt persze irreális lenne elvárni, hogy teljesen bajnoki szellemben lépjünk pályára, ami probléma volt, azokat át fogjuk beszélni. A bajnokságban óriási érvágás lehet a tegnap megműtött Tóth Bence, és a távozóban lévő Goran Maric hiánya, minden csapat megérezné, ha két alapemberét a bajnokság előtt egy héttel elveszítené, most azon dolgozunk, hogy a teljes felkészülési stratégiát átírjuk, hiszen egy teljesen más stílusú támadójátékra kell átállnunk. A problémák ellenére maximálisan megbízom azokban akik itt vannak és a felkészülést végigcsinálták, szükségünk van egy nagyon alázatos csapategységre, az egyéni kvalitásokra és minőségi döntésekre elől.

Napok óta beszédtéma Goran Maric ügye, mint ismert, a támadót a kazah FC Astana szeretné szerződtetni. Árki Gábor klubmenedzser kérdésünkre elmondta, zajlanak a tárgyalások a két klub között, és hétfőn vagy kedden pont kerülhet az ügy végére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!