Jótékony iparosok a bölcsődében


2012-02-24 15:48:37  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jótékony iparosok a bölcsődében főképe
A Fenyveserdő Bölcsődében jelenleg hat csoportszobában zajlik az oktató-nevelő munka. Nemrégiben a fürdőszoba felújításokkal párhuzamosan három csoportszoba már megújult. A tegnapi naptól a Pápa és Térsége Ipartestület festő szakemberei láttak munkához újabb három csoportszoba festésével.
- A helyi önkormányzat több mint 1 millió forinttal támogatta az anyagköltségeket a bölcsőde megszépüléséhez, az Ipartestület pedig társadalmi munka keretein belül végzi a festést, vakolást. A teremfestés mellett az ajtótokok és a beépített szekrények is megújulnak, a munkában a kolléganők is segítenek. A mindennapjaink zavartalanul telnek, a többi csoportszobában helyeztük el a gyerekeket. Szerencsére jó idő van és a kicsik sokat lehetnek az udvaron, amíg a festőmesterek dolgoznak. A konyha meszelését is elvállalták a szorgos festők, de erre majd csak egy későbbi időpontban kerítünk sort - mondta Berkes Béláné bölcsődevezető.Szabó Tibor, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke kérdésünkre elmondta, nagy öröm számukra, hogy támogathatják a bölcsőde megszépülését. 
- A Pápa és Térsége Ipartestület tavaly ünnepelte fennállásának 125 éves évfordulóját. Ennek kapcsán az iparosok sok-sok jótékony munkát ajánlottak fel a városnak. Jelenleg 15 fővel, tanulóval és mesterrel dolgozunk a bölcsődében - tette hozzá az ipartestület elnöke.A mesteremberek a hétvégét feláldozva is dolgoznak, hogy a gyerekek minél hamarabb birtokba vehessék termeiket. A munkálatok várhatóan a jövő hét közepén fejeződnek be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!