Magyarország-Bulgária: Kedvezményes jegyek igényelhetőek


2012-02-24 13:17:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyarország-Bulgária: Kedvezményes jegyek igényelhetőek  főképe
A magyar nemzeti csapat első idei mérkőzését február 29-én, 18 órakor játssza a győri ETO Parkban, az ellenfél a bolgár válogatott lesz. A mérkőzésre szóló jegyeket országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu oldalon lehet megvásárolni. A győri iroda - a készlet erejéig - a mérkőzés napján egészen 18 óráig árusítja a jegyeket. A J, K, M, N, O, P, R, S szektorokba a jegyek 1.000 forintba, az L, Q szektorokba 1.500 forintba, az A, B, C, D, F, G, H, I szektorokba 2.000 forintba, az E szektorba pedig 2.500 forintba kerülnek. Az MLSZ több akciót is meghirdetett a mérkőzést élőben megtekinteni szándékozó szurkolók számára. Ezek egyike cégek, munkahelyi kollektívák, munkatársi közösségek részére szól, mely szerint minimum 20 fős ilyen csoportok jelentkezése esetén, 500Ft/fő kedvezményes áru jegyeket kaphatnak a jelentkezők. További információ a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatásának munkatársaitól kérhető a 06-30/40-72-627-es telefonszámon.
A február 29-i, győri mérkőzés lesz a magyar és a bolgár válogatott 22. hivatalos nemzetek közti összecsapása. Az eddigi mérleg számunkra kedvező, 12 győzelmünk mellett négy döntetlen született, míg Bulgária válogatottja ötször hagyta el győztesen a pályát, a gólkülönbség 51-23 a javunkra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!