Adományokat kapott a PÁNKE


2012-02-22 12:21:54  | cikk: mo  | 


Adományokat kapott a PÁNKE főképe
Négy kiemelt rendezvénnyel készül idén a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE). Köztük az elsőt már meg is tartották tegnap délután, amikor tagjaikat kötetlen beszélgetésre várták a házasság világnapja kapcsán. A rendezvényen bárki megoszthatta gondolatait a házasságról, a családról és a gyermekvállalásról. A történetek egyénileg különbözőek voltak, de végül mindenki egyetértett abban, hogy a házasság fontos alappillére a harmonikus családi élet kialakításának – foglalta össze a programon elhangzottakat Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke. 
A rendezvényen részt vett Erhart Tamás, aki lelkes pártoló tagja az egyesületnek. Olyannyira, hogy a fiatalember jótékonysági akciót indított a PÁNKE javára. Aukcióra bocsátott egy Lombard futbal labdát, melyet a csapat tagjai, köztük a vezetőedző Bene Ferenc és a csapatkapitány Szűcs Lajos is dedikált. Az így befolyt összeget és a kiskereskedőktől, magánszemélyektől érkező felajánlásokat, összesen 16 ezer forintot,  illetve a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által felajánlott 5-5 doboz babakrémet és müzliszeletet, átadta az egyesület elnökének. Erhart Tamás hozzátette, egy sportruházati szaküzlet  labdát, baseball sapkát és egyéb apróságokat ajánlott fel az egyesület javára, ezenkívül Unger Tamás alpolgármester két könyvet bocsátott a jótékonysági akció szervezője rendelkezésére. Ez utóbbiakat szintén tombolán vagy árverésen értékesítik, az összeggel pedig szintén a PÁNKE gazdálkodhat. Erhart Tamás érdeklődésünkre elmondta, egyet ért a PÁNKE célkitűzéseivel és továbbra is szeretné támogatni a szervezetet, leginkább azért is, mert ő maga is nagycsaládos, négy gyermek édesapja.  
Krasztel Lászlóné kiemelte, igazán örülnek az adományoknak. A 16 ezer forintot a húsvéti játszóházra fordítják, melyet minden gyermek számára ingyenesen biztosítanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!