Éjfélkor bezárt a hazai átigazolási piac


2012-02-22 10:36:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Éjfélkor bezárt a hazai átigazolási piac főképe
Február 21-én éjfélkor lezárult a hazai átigazolási piac. Az NB I-es csapatok többségénél tehát kialakult az a keret, amellyel nekivágnak az élvonalbeli labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjának. A Lombard Pápánál ezidáig hat játékos érkezése biztos, a szerb Lazar Arsic a Vasasból, Balogh Balázs a finn KuPS Kuopioból, a finn Antonio Inutile a Vaasan Palloseura alakulatából, a szlovák-szenegáli Seye Panetolikoszból, Szilágyi Péter kölcsönbe a DVSC-TEVA együtteséből, Tóth Bence pedig a Ferencvárosból tette át a székhelyét Pápára. A távozók sora sem rövid, tavasszal Ferenczi István, Giorgi Ganugrava, Germán Tamás, Kaszás Kornél, Kovács Vilmos, Sander Puri, Lasa Totadze, Varga Gábor és Vadims Zulevs sem ölti magára a Lombard mezét. A hazai piac lezárultát követően Szemán György klubigazgatót a legutóbbi pár nap eseményeiről, és Goran Maric sorsáról is kérdeztük.
- Alapvetően pozitívnak értékelem az idei átigazolási időszakot, de több klubhoz hasonlóan még nálunk is várhatóak érkezők. Természetesen továbbra sem tettünk le arról, hogy minőségi játékosokkal megerősítsük a keretet, az, hogy kit, kiket tudunk igazolni, nagyban függ attól, hogy Goran Maricot el tudjuk-e adni. Amennyiben létrejönne a kontraktus, abban az esetben magasabban jegyzett labdarúgót tudnánk a támadósorba igazolni. A „Maric-ügy” ma szinte biztosan eldől, a játékossal még nem tudtunk beszélni, de ma hazaérkezik, és meglátjuk milyen benyomást tett az FK Asztana szakmai stábjára. Természetesen szóba jöhetnek lejárt szerződésű, szabadon igazolható labdarúgók is, a nyugat-európai piacon lehet találni jó kondícióban lévő, tehetséges futballistákat, pár nap múlva okosabbak leszünk.
A Lombard Pápa idei első tétmérkőzésén – Maric nélkül – a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Kaposvár otthonában lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!