Tavaszi bérletvásár a Lombardnál


2012-02-21 14:10:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tavaszi bérletvásár a Lombardnál főképe
Március 3-án, a Paks ellen folytatja a 2011/2012-es bajnokságot a Lombard Pápa. Ez azt is jelenti, hogy már kaphatóak a tavaszi találkozókra szóló bérletek. Az NB I-es mérkőzéseket - ahogy tavaly is - két kategóriába sorolták. Az alapkategóriába tartozik a Siófok, a Paks, a Kaposvár, a Diósgyőr, a Debrecen, a Pécs, a Honvéd, a Vasas, a Zalaegerszeg, a Kecskemét és a Győri ETO elleni bajnoki, kiemelt jegyáras a Ferencváros, az Újpest, a Haladás és a Videoton elleni rangadó. A jegyárak a tavalyi bajnoksághoz képest csökkentek, az alapkategóriás találkozóknál a felnőtt 1.200, a nyugdíjas-diák 1.000 forintba kerül, a kiemelt kategóriánál a felnőttért 1.500, a nyugdíjas-diákért 1.300 forintot kell fizetni. A tavaszi bérletek a Liga Kupa mérkőzésekre is érvényesek: nyugdíjas, diák 5.000 Ft., felnőtt 6.000 Ft. Tavasszal hétszer (Paks, DVTK, Pécs, Haladás, ZTE, Kecskemét, Győri ETO) játszik a Peutzban Bene Ferenc együttese. Az NB III-as mérkőzésekre a belépés ingyenes.
A bérletek megvásárolhatóak minden hétköznap, 11 és 17 óra között a Perutz Stadion főépületében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!