Sakk: Legyőzte a Révfülöpöt a Pápai SE


2012-02-20 13:57:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Legyőzte a Révfülöpöt a Pápai SE főképe
Halasztott fordulóval folytatta a Pápai SE a megyei első osztályú sakk csapatbajnokságot. A pápaiak Révfülöpöt együttesét fogadták. A mieink idei teljesítménye elmarad a tavalyitól, így számukra a bajnokságban a hatodik hely a reális cél.
- A vendégek 10 fővel érkeztek meg, így két táblán automatikusan megkaptuk a két pontot – mondta Kiss Csaba szakosztályvezető. Okunk nem lehet panaszra, hiszen 8-4 arányban meglett a győzelem, de az állások alapján a 10-2-es eredmény sem lett volna irreális. Sajnos helyezésben visszaesés tapasztalható az elmúlt szezonhoz képest, mivel több nem várt vereség is becsúszott a bajnokság során, gondolok itt az Ajka-ASE elleni mérkőzésre, vagy a legutóbbi, Tapolca ellen 9,5-2,5 arányban elveszített bajnokira. Célunk, hogy a fiatalok egyre jobban beépüljenek a csapatba, és néhány év múlva még ütőképesebb  társaság jöjjön össze.

PSE - Révfülöp 8-4

A játéknapon egy pontot szerzett: Varga Gyula, Katona György, Ábrahám András, Győrffy Attila, Döbröntei Dávid és Margl Roland. Egy pontot szerzett játék nélkül Gyutai Nándor és Király Botond.

A bajnokságból egy forduló van hátra, a pápaiak Balatonalmádi csapatát fogadják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!