Kiváló volt a hangulat az első Erkel Bálon


2012-02-19 21:05:14  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Kiváló volt a hangulat az első Erkel Bálon főképe
Több mint 200 szülő és pedagógus vett részt az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola szülők-nevelők bálján. Az első Erkel Bálnak a gyönyörűen feldíszített aula adott otthont. A hagyományokhoz híven az intézményvezető köszöntötte elsőként a bálozókat. Heizer Zoltánné beszédében kiemelte, nagyon örül annak, hogy ilyen szép számban elfogadták a meghívást és eljöttek a bálra.
- Köszönöm a szülőknek, a kollégáknak a munkáját, hiszen nagyon sokat dolgoztak azért, hogy a mai este sikeres legyen, és mindenki jól érezze magát. Köszönet azoknak is, akik támogatójegyeket vásároltak, tombolatárgyakat ajánlottak fel vagy süteményt sütöttek. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a rendezvénnyel, mert fontosnak tartjuk, hogy ne csak a komoly oktató-nevelő munkában legyünk együtt a szülőkkel, hanem a vigasságban is, ezzel is építve a család és az iskola jó kapcsolatát - mondta az igazgatónő.
Ezt követően Goda Zsolt, a szülői munkaközösség elnöke is köszöntötte a szép számban megjelent résztvevőket, majd felkonferálta az est műsorát. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma Tánc- Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézményének tanulói megalapozták a jó hangulatot táncaikkal, melyet a Zafír Hastánc Csoport előadása tovább emelt, majd az Éneklő Szülők Karának kedves és szívmelengető dalolása koronázott meg. Az est további részében a báli zenéé és a táncé volt a főszerep, melyért a Főnix Zenekar felelt. A többi iskolához hasonlóan az Erkel is jótékony célra fordítja a bál bevételét. Heizer Zoltánnétól megtudtuk, az iskola informatikai fejlesztését támogatták a bálozók.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!