Hévízi siker az idei öregfiúk tornán


2012-02-19 18:18:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hévízi siker az idei öregfiúk tornán főképe
Immár 12. alkalommal rendeztek a Városi Sportcsarnokban a 40 év feletti labdarúgók számára labdarúgó teremtornát. Az idei kupára 12 alakulat nevezett, a négy pápai csapat mellett Peremartonból, Veszprémből, Komáromból, Szombathelyről és Hévízről is érkezett öregfiúk együttes. A résztvevőket három négyes csoportba osztották, ahonnan a csoport két legjobb gárdája folytathatta a küzdelmeket, az A jelű kvartettből a Kertváros és a Concordia, a B-ből a Taki Autó és a Vendéglátó, a C-ből pedig Hévíz és Szombathely készülhetett az elődöntőkre. A pápai csapatoknak az elődöntők jelentették a végállomást, a döntőbe az a Hévíz jutott, akik néhány év után tértek vissza a tornára, ellenfelük Szombathely gárdája volt. A finálé nagyon sima összecsapást hozott, a hévíziek átgázoltak a vasiakon így - a döntőben hét (!) találatig jutó Tóth Miklós vezérletével – 8-1-es végeredményt követően idén Hévízre került a kupa. Az utolsó mérkőzésen nyújtott teljesítményének köszönhetően a gólkirályi címet is bezsebelő Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezető igazgatója elégedett volt a tornát követően, hiszen ez már a második tornagyőzelmük volt a tél során.
- Nagyon jó tornát hoztak össze a szervezők, külön kiemelném a játékvezetést, a sípmesterek jó szellemben vezették a mérkőzéseket. Számunkra nem az eredmény volt a legfontosabb, örültünk, hogy futballal tölthettük el a napot. Sajnos vereséggel kezdtük a csoportmeccseket. talán még a buszban voltunk, ezt követően azonban nem volt gond, és veretlenül játszottuk végig a találkozókat. Baráti társaság vagyunk, jómagam és Galántai Tibor rendelkezünk talán a legnagyobb rutinnal, hiszen több száz NB I-es mérkőzést játszottunk le. A mai napnak is örülök, annak pedig még jobban, hogy az Illés Akadémia U-19-es és U-17-es csapata tegnap Felcsúton nyerni tudott, külön megemlíteném, hogy a pápai nevelésű Radó András három gólt szerzett.

Eredmények

A csoport
Concordia – Mórichida 1-1
Kertváros – Vaszar 4-0
Concordia – Kertváros 1-1
Mórichida – Vaszar 0-2
Kertváros – Mórichida 1-0
Concordia – Vaszar 3-0

B csoport
Peremarton – Taki Autó 1-2
Ölbő – Vendéglátó 1-3
Peremarton – Ölbő 2-2
Taki Autó – Vendéglátó 1-1
Ölbő - Taki Autó 0-2
Peremarton – Vendéglátó 1-1

C csoport
Komárom – Szombathely 0-3
Veszprém – Hévíz 2-1
Komárom – Veszprém 1-3
Szombathely – Hévíz 0-1
Veszprém – Szombathely 1-2
Komárom – Hévíz 1-5

Elődöntők

I. csoport
Kertváros – Vendéglátó 0-1
Kertváros – Hévíz 1-3
Hévíz – Vendéglátó 1-1

II. csoport
Concordia - Taki Autó 1-0
Taki Autó – Szombathely 0-2
Concordia – Szombathely 0-0

Döntő
Hévíz – Szombathely 8-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!