Családi nap a farsang jegyében


2012-02-19 17:01:07  | cikk: mo  | 


Családi nap a farsang jegyében főképe
Az ünnepekhez kapcsolódóan rendszeresen megszervezi családi délutánját a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. Az alkalmakkor szülők, nagyszülők és gyerekek közösen alkothatnak az aktuális ünnepkör hagyományaihoz, szokásaihoz illő díszeket, tárgyakat, játékokat.
A farsanghoz kapcsolódóan ma délután tartotta meg játszóházát a JMSZK. A farsangi nap mindig nagyon népszerű a családok körében, a mai alkalmon több mint 30 kisgyerek mutatta be ötletesebbnél ötletesebb jelmezét – tudtuk meg Bognárné Novák Ilonától. A program szervezője elmondta azt is, a kézműves foglalkozáson álarcokat és télűző kiszebábot készítettek a résztvevők, a kreatív játszóház után pedig a színpadon mutathatták be maskaráikat a gyerekek. A felvonulás ceremóniamesterei a pápaiak előtt már jól ismert Satyka és Hanci bohócok voltak. A családi délutánon közreműködött a Bakonyalja Barátai Egyesület is. A hagyományőrző szervezet tagjai kézzel készített használati-és dísztárgyakat állítottak ki és kínáltak az érdeklődőknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!