Nagykorú lett a petőfis szülők-nevelők bálja


2012-02-19 15:39:31  | cikk: Babos Petra  | 


Nagykorú lett a petőfis szülők-nevelők bálja főképe
A Petőfi Sándor Gimnázium tegnap este tartotta hagyományos, immáron 18. jótékonysági szülők-nevelők bálját.
A szép számban megjelenteket Huszár Endre iskolaigazgató köszöntötte, aki mint mondta, idén is rengeteg felajánlás érkezett, amit a diákok segítésére fogják fordítani, hasonlóan, mint tavaly, amikor a bál bevétele több mint ötszáz ezer forint volt.
A bál nyitányaként a 12. évfolyamos diákok keringőjében gyönyörködhettek a bálozók, majd a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep. A bál alatt a HOBBY együttes gondoskodott a kiváló hangulatról.
Az est további részében vérpezsdítő latin tánc-, rock and roll és showtánc bemutatót láthattak a résztvevők, majd Gyurom Natália és Tibold Máté is színpadra lépett. A kiváló táncospárból - akiknek legjobb eredménye a 2010-es lengyelországi világbajnokságon elért 3. helyezés volt hip-hop felnőtt duó kategóriában -  Natália az iskola volt tanulója, aki az X-Faktor tánckarának egyik tagja volt. Legutóbb a pápai Speak Up együttessel szerepelt, a klipet itt Pápán forgatták és hamarosan látható lesz a zenecsatornákon a felvétel.
A Pápai Megafon Zenei Egyesület néhány petőfis tanulója régi magyar slágerekkel szórakoztatta a bálozókat. Az egyesület a Zenés Színpadok Országos Találkozóján tavaly első helyezést ért el.


Képek:

HOBBY együttes:
A 70-es évek elején Kis Pál basszusgitáros, Ötvös Zoltán dobos, Merész Imre ritmusgitáros és Borbás István szólógitáros megalakítja a zenekart, melyet HOBBY-nak neveznek el. Műsorukon –a futó magyar slágerek mellett Beatles és Bee Gees szerzemények is szerepelnek. Időközben a csapat kiegészül Bognár József (Dodi) billentyűssel, tagcserék folytán Horváth Béla (Charley) ritmusgitáros, Boksay Pál (Boky) szólógitáros, Varga László (Kacsa) dobos kerül a zenekarba. A disco stílus terjedése miatt a hangzás színesebbé tételére Horváth Zsuzsa énekessel bővül a formáció. 1980-ban Kacsa elhagyja a csapatot, helyét a doboknál Erős Imre foglalja el. Később egy rövid időre visszaül a dobok mögé Varga László, de távozása után Magyari Jenő (az Utódok zenekarból) kerül a ritmusszekció élére. Ez a formáció marad a zenekar utolsó fellépéséig 1987. márciusáig. A későbbi években egy-egy felkérésre összeállnak a tagok- ilyen volt az 1996-os és a 2005-NEJ is. Jelenlegi formában egy éve létezünk, igyekszünk többféle stílust megszólaltatni, hogy minél változatosabb repertoárral tudjuk szórakoztatni a közönséget. Jó hangulatú bulikat tartottunk Révfülöpön az ATTACA-ban, Döbröntén Várünnepségen, Ajkán a Bródi gimnázium szervezésében... A HOBBY együttes jelenleg öt tagból áll: Bognár József a billentyűknél, szólógitár Dr Stark Gábor, a bőröket a doboknál Felber László szaggatja. Az éneket Horváth Zsuzsa erősíti, a basszusgitárt az alapító Kis Pál bűvöli.
Forrás:Internet


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!