Véber: Gyengült a Lombard


2012-02-18 10:59:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber: Gyengült a Lombard főképe
Lassan véget ér a hazai átigazolási időszak, a keretek zömében már mindenhol kialakultak. A pepsifoci.hu Véber György segítségével értékelte mindazt, amit a klubvezetők véghez vittek az elmúlt hetekben erősítés gyanánt. A szakember első körben a Ferencváros, az Újpest, a Haladás, a Vasas, a Kaposvár, a Siófok, a ZTE és korábbi csapata, a Lombard Pápa jelenlegi helyzetét is értékelte.
- Speciális a helyzetem, érthető okokból – kezdte Véber György. Maradjunk annyiban, hogy nem értem a távozók névsorát, hiszen a két grúz légiós az én személyes szakmai véleményem alapján erőssége volt az együttesnek. Puri valóban nem vált be, töredékét nem tudta hozni annak, amit tud, az ő távozása így érthető. Ferenczi kapcsán fogalmam nincs, mi vezetett oda, hogy fél szezon után elmenjen, így összességében úgy látom, hogy a Lombard kerete gyengült. Az érkezők nagy része számomra ismeretlen Szilágyin és Tóth Bencén kívül, pedig mivel a csapat a hajrában hátrébb csúszott a tabellán, élet-halál kérdése lesz a tavasz. Tóth Bence átigazolása nagyobb hangsúlyt kapott, nem véletlenül, hiszen fura lesz ez az egész körülötte. Eljött egy nagy klubból, ahol sokkal több mindent meg lehetett csinálni minden szempontból a pályán, és elkerült egy „kicsihez”, ahol majd mindenki tőle várja, meg tud-e felelni a kihívásoknak. Ő azt mondta, neki ez a kisvárosi légkör, a nihil még jól is jöhet, de ez azért kétélű dolog. A Fradiban szerintem nem sokat mutatott abból, amekkora tehetségnek kikiáltották, Pápán ellenben egyből főszerephez juthat, és ez tényleg elsülhet nagyon jól, de nagyon rosszul is - az esetében valamelyik véglet következik majd be szerintem - vélekedett Véber mester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!