Újra megtelt a raktár bébiétellel


2012-02-17 11:28:15  | cikk: mo  | 


Újra megtelt a raktár bébiétellel főképe
Reggel újabb bébiétel-szállítmány érkezett a Teutonicus lovagrend képviselőjétől Pápára. Klaus Blos, a rend nagymestere december óta már három alkalommal járt városunkban, s mindannyiszor több raklap bébiélelmiszert juttatott településünkre. A mai szállítmány 34 paletta zöldségpépet és darát tartalmaz, amelyből ezúttal négy szervezet részesült. 14 raklapot kapott Pápa Város Önkormányzata, 9 raklapnyi élelmiszert oszthat szét a rászorulók és az egyházi iskolák között a katolikus plébánia, míg a fennmaradó mennyiséget Sümegre továbbították, ahol a települési önkormányzaton kívül a helyi plébánia is részesült az adományból – adott tájékoztatást a lovagrend képviselője. Klaus Blos hangsúlyozta azt is, kiválóan, nagyon hatékonyan működik az elosztórendszer, ezért is tudnak ilyen rövid időn belül újabb és újabb szállítmányt Magyarországra juttatni. 
Maródiné Győrffy Viktória vezető családgondozó érdeklődésünkre elmondta. A korábban érkezett nagyobb mennyiségű szállítmányból már szinte nincs is a raktárakban. A Családsegítő Szolgálatnál folyamatosan osztották az élelmiszert a rászorulók körében, így mintegy 300 család részesült az adományokból. 2012. február 8-án pedig nagyszabású adományosztás keretében támogatták a 4 hónap-10 év közötti gyermekeket nevelő családokat, ahol több mint háromszázan igényelték a minőségi ételadományokat. A vezető családgondozó hozzátette, a pépes állagú élelmiszerek kiválóan alkalmasak az idősek táplálására is, ezért a szállítmányokból rendszeresen részesülnek az Egyesített Szociális Intézmények ellátottjai is. A most érkezett hosszú lejáratú élelmiszereket várhatóan szintén nagyobb adományosztás keretében juttatják majd el a családokhoz – tudtuk meg Maródiné Győrffy Viktóriától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!