Teke: Győzelmével továbbra is első az Elmax Vasas


2012-02-13 14:16:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: naplo-online.hu  | 


Teke: Győzelmével továbbra is első az Elmax Vasas főképe
Az NB I-es tekebajnokság 15. fordulójában az Elmax Vasas csapata megyei rangadóval folytatta a tavaszi küzdelmeket. Horváth József csapata egy héttel korábban 6-2-es győzelmet aratott a bábolnaiak felett, hazai pályán a tabella harmadik helyén álló Ajka Kristály ellen a presztízs mellett is a két pont begyűjtése volt a cél. A felnőtteknél a Lendvai Bence, Fodor Szilárd páros kezdett és az első 30 gurítás után közel 40 fás hátrányba kerültek. A rossz kezdés ellenére összeszedte magát a páros, így nem kerültek előnybe a vendégek. A második párban Szabados József 561 fával négy szett és egy csapatpontot hozott a konyhára, de Kiss Sándor is hozta a kötelező egy csapatpontot. Ezzel 3-1-es előnybe került a Vasas, az összfát tekintve pedig 44-gyel jártak az ajkaiak előtt. Az utolsó párosunk nem elégedett meg az eredmény tartásával, és ugyan Szabó Károly elvesztette a csapatpontot a Vasas korábbi játékos-edzőjével, Nagy Lajossal szemben, ám Horváth József 536 fás teljesítménye elég volt a magabiztos, 6-2-es győzelemhez. Ezzel a sikerével nagy lépést tett a Vasas a bajnoki cím felé, igaz ehhez a Győr-Szol TC-nek is lesz egy-két szava, akiknek sikerült megszerezniük mindkét bajnoki pontot Csákánydoroszló ellen, ezzel várhatóan a Vasas és a Győr között dől el az első hely sorsa.

Pápai eredmények
Lendvai Bence 486 fa
Fodor Szilárd 540 fa
Szabados József 561 fa
Kiss Sándor 521 fa
Szabó Károly 512 fa
Horváth József 536 fa

Az ifjúságiaknál a Szűcs Balázs, Lendvai András párossal kezdtek, majd Szűcs Balázst Szűcs Attila váltotta a mérkőzés folyamán. Nem voltak jó formában a fiatalok, összesen 956 fát gurítottak, ami a 3-1-es vereséghez volt elég.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!