Lombard fotópályázat: Meghosszabbítva!!


2012-02-13 13:40:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard fotópályázat: Meghosszabbítva!! főképe
A papa-ma.hu két héttel ezelőtt első ízben hirdette meg fotópályázatát, melyben minden Lombard Pápa szimpatizáns bizonyíthatta, mennyire elhivatott a sárga-feketék felé. A fotón a drukkernek valamilyen, a Lombard Pápa Termál FC-vel kapcsolatos relikviával, ruházatban, vagy környezetben kellett szerepelnie. A játék népszerű olvasóink körében, ám többen is kérték, hosszabbítsuk meg a beküldési határidőt, hogy a tavaszi bajnokikon is készíthessenek képeket, ennek természetesen eleget teszünk. Várjuk tehát minél kreatívabb, humorosabb, ötletesebb képeiket, névvel, telefonszámmal és természetesen a fotókkal ellátva a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre. A beküldési határidő április 16. 24:00, tehát a szurkolóknak a Paks, a Kaposvár, a DVTK, a DVSC, a Pécs, a Honvéd és a Haladás elleni találkozón is lehetőségük nyílik a fotók elkészítésére. A játék időtartama alatt egy játékostól maximum három felvétel küldhető be, az eddigi beérkezett alkotások természetesen részt vesznek a sorsoláson, de lehetőség van új fotók készítésére is.
A beküldők között Lombard Pápa ajándékcsomagot, illetve Piros-kék Kft. nyereményeket sorsolunk ki. A győzteseket és a legjobb képeket honlapunkon közzétesszük.

Vegyen részt a játékban, és legyen ÖN a Lombard Pápa legnagyobb szurkolója!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!