Pápán rendezték a Dunántúli Röplabda Bajnokság legutóbbi fordulóját


2012-02-12 14:11:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán rendezték a Dunántúli Röplabda Bajnokság legutóbbi fordulóját főképe
A Győr-Moson-Sopron Megyei Röplabda Szövetség égisze alá tartozó Dunántúli Amatőr Női Bajnokság hétvégi fordulójában a Pápai RC Ikrény és Dabronc csapatát látta vendégül a Református Gimnázium tornatermében. A pápai röpisekre nem várt könnyű feladat, hiszen a két legerősebb gárdával kellett felvenniük a versenyt. Pápán sok évvel ezelőtt nagy hagyománya volt a röplabdának, két esztendővel ezelőtt az akkori játékosok úgy döntöttek, újjászervezik és újjáélesztik az általuk oly szeretett sportágat.
- Körülbelül 12 csapat vesz részt a bajnokságban, a Dunántúl több területéről – tudtuk meg Gyenge Csabánétól, a Pápai RC csapatvezetőjétől. Hetente rendszeresen edzünk, készülünk a bajnokságokra, közben igyekszünk népszerűsíteni a sportágat, célunk, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk. Úgy tudom, a pápai középiskolákban a testnevelők rendszeresen foglalkoznak a röplabdával, nem hagyják, hogy eltűnjön ez a sportág, ezáltal mindig érkeznek hozzánk új játékosok, akik tudják azt a színvonalat hozni, ami a mi rutinunkkal párosulva szép sikereket hozhat.
A pápaiak kis szerencsével bravúrt érhettek volna el a bajnokság 3. fordulójában, sajnos ez elmaradt, így a pápai kört Ikrény nyerte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!