Megyei torna diákolimpia döntő a Sportcsarnokban


2012-02-11 17:35:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei torna diákolimpia döntő a Sportcsarnokban főképe
A Veszprém Megyei Diáksport Szövetség és Pápa Városi Diáksport Bizottság ebben az esztendőben is a Pápa Városi Sportcsarnokban rendezte meg a I-II., III-IV., V-VI. korcsoportos ’B’ kategóriás megyei torna diákolimpia döntőit. A verseny a megyei diákolimpiai bajnoki cím mellett arról is döntött, hogy Veszprém megyét kik képviselik az országos elődöntőn. A megmérettetésre Pápa mellett Veszprémből, Balatonfüredről és Herendről is érkeztek versenyzők, szerencsére többen, mint a 2011-es esztendőben. A pápaiak szereplésére nem lehet panasz, hiszen szép helyezések születtek, közülük is az egyik legszebb az V.-VI. korcsoportos lányok csapatversenyében a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézményének második helye, hiszen a pápai lányoknak ez volt az első versenye. Felkészítőjük, Konczné Recska Henriette a verseny után elmondta, nagyon elégedett a csapattal, hiszen mindenki remekül időzítette formáját a mai napra.
- Ez a verseny a tapasztalatszerzés mellett arra is jó volt, hogy a többi csapatot is megismerjük, feltérképezzük, hogy ők hogy végzik el az új gyakorlatokat. Sajnálatos dolog, hogy három héttel ezelőtt az egyik legjobb versenyzőnk, Bóka Dorina megsérült, a bokáját Ajkán meg is kellett műteni, még most is gipszben van, Dorinának három hete van, hogy az országos elődöntőre felépüljön, meglátjuk mit hoz a jövő, de örülök, hogy a többiek az ő munkáját is magukra vállalták és még jobban küzdöttek.
- Láttunk kimondottan szép gyakorlatokat, amiket öröm volt nézni, és természetesen ott volt a másik véglet is, akik még csak most ismerkednek a tornaversenyek hangulatával - összegezte a látottakat Koncz Sándor, a Versenybíróság titkára. Kissé nehéz volt pontozóbírókat szerezni a mai napra, szerencsére végül ez is sikerült. Fiú vonalon a pápaiak arattak, a lányoknál már szorosabb volt a küzdelem, hiszen a veszprémiek nagyon jól felkészültek a megyei döntőre.

A díjakat Balázs Zoltán, a Versenybíróság elnöke, valamint dr. Áldozó Tamás polgármester adta át.

A részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!