Egygólos vereséggel zárta a hetet a Lombard Pápa


2012-02-11 17:19:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egygólos vereséggel zárta a hetet a Lombard Pápa főképe
Négy napon belül harmadik edzőmérkőzését játszotta ma délután a Lombard Pápa. Szerdán a Nyitra (3-1), pénteken a Duslo Sala (2-3), ma pedig a szlovák bajnokságban szereplő Dunaszerdahely ellen szerepelt Bene Ferenc együttese. A Szűcs - Nagy (Rodenbücher 80.), Balogh, Tóth G., Németh - Horváth (Gyömbér 65.), Farkas - Quintero (Lovrencsics 45.), Tóth B. (Szabó II. 65.), Szilágyi - Maric (Alexis 75.) csapattal felálló Lombard Pápa 1-1-es félidőt követően a tegnapi naphoz hasonlóan 3-2-es vereséget szenvedett, a mieink részéről Quintero és Farkas Attila volt eredményes, a másik oldalon Dalerge duplázott mellette Kralik talált be. Kis szerencsével a győzelem is összejöhetett volna a mieinknek, ám Tóth Bence és Szilágyi Péter is a kapufát találta el, így maradt a 3-2-es vendégsiker.

Bene Ferenc: Amíg az állapotunkat és a terhelést figyelembe véve amíg bírtuk, addig nagyon jó ritmusban futballoztunk és jól működött a csapat, miután ez volt négy napon belül a harmadik meccsünk, a hajrára kissé elfáradtunk. Kissé felborította a felkészülést, hogy apróbb sérülések és betegségek miatt nem tudtunk 10-10 külön álló csapatot kiállítani a héten. Most minden játékosnak a szabadidejét úgy kell felhasználnia, hogy ki tudják pihenni magukat, mert a hátralévő három hét arról fog szólni, hogy minél jobb állapotba kerüljenek a bajnoki rajtig. A próbajátékosok sorsa rövid időn belül eldől, egy biztos, csak olyan labdarúgót igazolunk le, aki egyrészt segíthet a csapatnak, másrészt jobb, mint az ittenek, harmadrészt pedig nincs az anyagiak terén elrugaszkodva.

A Lombard Pápa február 15-én 13 órától a Slovan Bratislava ellen szerepel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!