Farsangi mulatság a Pegazus Színházban


2012-02-11 14:12:28  | cikk: mo  | 


Farsangi mulatság a Pegazus Színházban főképe
Barátságos és egyben izgalmas játéktér fogadta a gyerekeket és szüleiket a Pegazus Színház pinchelyiségének ódon barlangjában az idei farsangi mulatság alkalmával. A program ez évben is összetett volt, a gyerekeket délelőtt a Szépség és a Szörnyeteg klasszikusának bábfeldolgozásával kápráztatta el a társulat. A belső értékek erejéről, a szeretetről, az őszinteségről és a barátságról szóló megindító történetet aztán a maskarás felvonulás követte. A királykisasszonyoktól a pókemberen át a különféle állatfigurákig minden jelmezes bemutatkozott a közönségnek, nem is akárhogy, hiszen mindenki tette, amit a legjobban tudott: cigánykereket vetett, kézen állt, pukedlizett vagy bukfencezett. A farsangi mulatság meghatározó része az interaktív játszóház, melynek lényege, hogy a gyerekek játék közben tanuljanak és tapasztaljanak, ismereteket sajátítsanak el. Mindezt természetesen egy témakör köré csoportosítva, rengeteg játékkal, tánccal és mozgással fűszerezve. A télkergető játszóház ezúttal miről szólhatott volna másról, mint a télutó régi hagyományáról, a farsangról. A komplex foglalkozás végén nem mentek haza üres kézzel a gyerekek. A Pegazus Színház társulatának tagjaival izgalmas álarcokat készítettek, melyek ezentúl mindig emlékeztetni fogják őket a színházban eltöltött vidám percekre.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!