Döntetlenre végződött a Veszprém pápai vendégjátéka


2012-02-09 10:01:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlenre végződött a Veszprém pápai vendégjátéka főképe
A téli felkészülés jegyében a Lombard Pápa második csapata az NB II-es bajnokságban vitézkedő Veszprém együttesét látta vendégül. A mieink a Kovács – Németh, Tar, Somogyi, Enyingi – Grőber, Horváth T., Fehér – Molnár (Birkás), Király (Kalmár), Páli (Horváth Cs.) összeállításban szerepeltek. A Veszprém támadott többet az első félidőben, és a 17.percben Hegedűs szabadrúgása jutott a kapuba a szétnyíló sorfalon keresztül. A második félidő jóval kiegyenlítettebb volt, az egykori Lombard játékos Bali Péter is betalált, végül Horváth duplájával igazságos döntetlen született.

Lombard II – Veszprém 2-2 (0-1) G: Horváth Cs. 2, ill. Hegedűs, Bali

Nagy Mihály: A mai látottak kifejezetten tetszettek. Tudom, hogy csak edzőmérkőzés volt, de egy nagyon komoly felnőtt csapattal szemben megálltuk a helyünket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!