Bébiételt osztottak a Juhar utcában


2012-02-08 18:45:31  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Bébiételt osztottak a Juhar utcában főképe
2011 decembere óta a németországi Teuton lovagrend háromszor hozott nagy mennyiségű bébiétel adományt városunkba. A harminc raklapnyi, tízféle bébiételt a Családsegítő Szolgálat folyamatosan osztotta a rászorulók körében, melyből közel 300 család részesült már. A nagy érdeklődésre való tekintettel ma reggel 9 órától délután 14 óráig városi osztást hirdettek a Juhar u. 3. szám alatt, a volt Városgazdálkodási Vállalat telephelyén, a Tangazdasággal szemben, olyan pápai családok részére, amelyekben 4 hónapostól egészen 10 éves korig nevelnek gyermeket. Egy gyermek számára egy liter babatejet, két karton gyümölcsös pépet, egy zsugor piros bogyós gyümölcskészítményt és egy doboz puffasztott rizst adományoz a szervezet. Az osztásban Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézmények Gondozási Központ Családsegítés munkatársai és önkéntes segítők, a Mosoly Varázs Klub tagjai is aktívan részt vettek - mondta a szolgálat vezető családgondozója, Maródiné Győrfy Viktória.
A vezető családgondozó hozzátette, rendkívül nagy volt az érdeklődés az adományosztás iránt. A mai világban nagyon nehéz gyermeket nevelni, aki viszont mégis vállalkozik erre a feladatra, azt támogatni kell – fogalmazott a vezető családgondozó.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!