Délután háromig eltarthat az útzár - már Pápakovácsi felé sem mehetnek a kamionok (Frissítve! Feloldották az útzárat)


2012-02-07 13:29:08  | cikk: mo  | fotó: Pápa Hivatásos Tűzol  | 


Délután háromig eltarthat az útzár - már Pápakovácsi felé sem mehetnek a kamionok (Frissítve! Feloldották az útzárat) főképe
A kora reggeli fennakadások miatt a 83-as főúton Pápa és Városlőd között rendeltek el kamionstopot. A legfrissebb információk szerint a 7,5 tonna összsúlyú tehergépjárművekre vonatkozóan már kiterjedt a korlátozás Pápakovácsi irányába is. A városi elkerülőúton a devecseri körforgalomban nem engedik a kamionokat Pápakovácsi irányába. Polgár Elemér, a Magyar Közút Pápai Üzemmérnökségének vezetője arról tájékoztatott, a farkasgyepünél korábban elakadt többtonnás tehergépjárműveket kiszabadították. Az üzemmérnökség vezetője hozzátette, Pápakovácsinál jelenleg egy műszaki hibás kamion vesztegel, de a közlekedésben fennakadást nem okoz. A szakembertől megtudtuk azt is, a 7,5 tonna összsúlyú tehergépjárművekre vonatkozó útzár várhatóan 15 óráig lesz érvényben. Polgár Elemér elmondta, az erős szél miatt helyenként hóátfúvás nehezíti a közlekedést. A Magyar Közút munkatársai hóekével felszerelt gépjárművekkel és sózással tisztítják a kezelésükbe tartozó városi és városon kívüli utakat.

Legfrissebb:
A Magyar Közút Pápai Üzemmérnökségének vezetője tájékoztatott: délután fél négykor az útzárat mindkét útvonalon feloldották. Mind a 83-as számú főúton Pápa és Városlőd között, mind a devecseri elágazótól Pápakovácsi irányába téli útviszonyokkal, félpályás hóátfúvással, a szélárnyékos helyeken havas útburkolatokkal találkozhatnak a gépjármű-vezetők - tudtuk meg Polgár Elemértől.

(A fotókat a Pápa Hivatásos Tűzoltóság készítette.)

Képek:

A folytatás:

Az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap, holnap délutántól növekszik meg észak felől a felhőzet, de havazás nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad, legfeljebb a Nyugat-Dunántúlon élénkül meg eleinte az északi szél. Hajnalban néhol a Dél-Alföldön zúzmarás köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -13 és -18 fok között alakul, a szélvédett területeken azonban -20 fok alatt várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -4 és -10 fok között valószínű. (www.met.hu)


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!