Négy edzőmeccset tervez erre a hétre a Lombard Pápa


2012-02-06 15:23:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy edzőmeccset tervez erre a hétre a Lombard Pápa főképe
A téli felkészülés feléhez érkezett a Lombard Pápa labdarúgócsapata, Bene Ferenc együttese holnap újabb edzőmeccsel folytatja a felkészülést, melyet ezen a héten további három követ. Kedden 12 órától az NB III-as Csákvárral csapnak össze a műfüves pályán Szűcsék, szerdán a Nyitra, pénteken a Duslo Sala, szombaton pedig a Dunaszerdahely csapataival mérik össze erejüket, amennyiben az időjárás is kegyes lesz a játékosokhoz. Szemán György klubigazgató bízik abban, hogy zavartalanul, a tervezetteknek megfelelően zajlik a sárga-kékek felkészülése.
- A terveink szerint mind a négy edzőmeccset le szeretnénk játszani, nyilván számításainkat a mostani időjárás keresztülhúzhatja. A felkészülés nagyon fontos hetében vagyunk, a játékosoknak meg kell kapniuk a terhelést, így a karbantartók azon fáradoznak, hogy játékra alkalmassá tegyék a játékteret. Csak reménykedni tudunk, hogy kedden, szerdán, pénteken és szombaton is pályára léphetnek a fiúk.

Közben folyamatosan zajlik a próbajátékosok tesztelése, két spanyol labdarúgó, a középpályás James, és a csatár poszton bevethető Alexis vesz részt az edzéseken, emellett egy szlovák-szenegáli csatár, Muszti is pályára lép a héten, valamint Ambrusics Róbert, U-20 válogatott kapus is a kerettel készül. A múlt héten szintén lehetőséghez jutó Lazar Arsic sorsáról még folynak a tárgyalások.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!