Emléktornán készül a tavaszi folytatásra a Bakonyerdő Pápa


2012-02-03 15:12:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Emléktornán készül a tavaszi folytatásra a Bakonyerdő Pápa főképe
Holnap 10 órától a Bakonyerdő Pápa férfi kézilabdacsapata immár harmadik alkalommal rendezi meg a Városi Sportcsarnokban a Horváth Károly emléktornát. A klub így szeretne tisztelegni a volt ifi válogatott, korábbi NB I-es játékos, az Elmax Vasas korábbi technikai vezetőjének emléke előtt, aki haláláig segítette a pápai kézilabdát. Sajnos az utolsó pillanatban a SZESE-Győr gárdája lemondta a részvételt, így helyettük a hazai juniorok jutnak szereplési lehetőséghez. A meghívott csapatok körmérkőzésekkel döntik el a végső sorrendet. Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény, döntetlen esetén a több lőtt gól dönti el a végeredményt. Az eredményhirdetésen különdíjat kap a legjobb mezőnyjátékos, a legjobb kapus, valamint a torna legjobb góllövője.

A mérkőzések időrendje:
10.00 Bakonyerdő Pápa junior - Bakonyerdő Pápa
11.00 MAFC ASI- DSE – Zirc VSE
11.50 Zirc VSE – Bakonyerdő Pápa
12.40 Bakonyerdő Pápa junior – MAFC - ASI DSE
13.30 Zirc VSE – Bakonyerdő Pápa junior
14.20 MAFC - ASI DSE – Bakonyerdő Pápa
15.15 Eredményhirdetés

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!