Szilágyi: Szeretnék a Lombard hasznára lenni


2012-02-03 11:52:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szilágyi: Szeretnék a Lombard hasznára lenni főképe
Ma délelőtt eldőlt, hogy a Bene Ferenc együtteséhez egy tehetséges, ambiciózus labdarúgó csatlakozik Szilágyi Péter személyében. A támadó Debrecenből érkezett a Perutz Stadionba, a játékos Lombard Pápával kétéves kölcsönszerződést kötött, így ma délelőtt már a csapattal edzett. A Debrecen saját nevelésű, 24 éves, 182 cm magas támadója a több játéklehetőség és a fejlődés érdekében bólintott rá a pápaiak ajánlatára.
- Debrecenben nagy a konkurencia, nagyon sok jó játékos van, sajnos nem volt rá lehetőség, hogy tartósan az első csapatban szerepelhessek – tudtuk meg Szilágyi Pétertől. Örülök, hogy Pápán folytathatom a pályafutásom, szívesen csatlakoztam Bene Ferenc keretéhez. A Debrecen és a Vasas színeiben már pályára léptem a Lombard ellen, egy stílusos, kulturált focit játszó csapatnak tartom a Pápát. Több játékost már korábbról is ismertem, remélem nem lesz gond a beilleszkedéssel, és gólokkal tudom meghálálni a bizalmat. Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk kiesni, a jelenlegi helyezés és az eredmények nem mutatják a csapat valódi erejét.
A Lombard Pápa – immár Szilágyi Péterrel a soraiban – szombaton Budapesten az NB II keleti csoportjának nyolcadik helyén álló Egri FC-vel játssza újabb felkészülési mérkőzését.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!