Országos német tanulmányi versenyen indultak a munkácsysok


2012-02-02 19:29:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Országos német tanulmányi versenyen indultak a munkácsysok főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskola már évek óta rendszeresen részt vesz tanulóival az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által kiírt Országos Általános Iskolai Tanulmányi Versenyen német nemzetiségi nyelv és irodalomból. Ma délután 180 percen keresztül 13 diák írta a nem könnyű nyelvi és fogalmazási feladatsort az iskolában.
A versenyt minden évben a hetedik és a nyolcadik osztályosok körében hirdetik meg. A helyi fordulón írásban, míg az országoson szóban adnak számot a tanulók nyelvtudásukról. Az intézmény már kétszer képviseltette magát az országos megmérettetésen legjobb németeseivel - foglalta össze a versenyt Szücs Judit, az idegennyelvi munkaközösség vezetője.
A központilag gondosan összeállított feladatsort az iskola német tanárai javítják ki, és a legjobbakat küldhetik tovább az országos versenyre, ami tavasszal lesz majd.


Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!