Felkészülés: A Haladás II egy góllal jobb volt a Lombard II-nél


2012-02-02 12:13:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: A Haladás II egy góllal jobb volt a Lombard II-nél főképe
Mínusz 8 fokban játszotta le a Lombard II második edzőmérkőzését. A szombathelyi akadémiai műfüves pályáján rendezett mérkőzés első félidejében jobban játszott a hazai csapat, és a vezetést is sikerült megszerezni. A 31. percben Czafit ugratta ki remek ütemben Gyurján Bencét, aki az eldőlő Markek mellett a háló közepébe lőtt. Fordulás után mindkét kapu többször is veszélyben forgott, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de az egyenlítés nem sikerült, mert Róka bombagólját a játékvezető nem adta meg, így Tóth László csapata 1–0-ra legyőzte a Lombard II-t.

Nagy Mihály: Jó ritmusú, nehéz mérkőzést játszottunk és jól helyt álltunk, annak ellenére, hogy betegség és sérülés miatt sokan hiányoztak.

Haladás II – Lombard Pápa II 1-0 (1-0)

Haladás II: Mursits – Jagodics, Nagy B., Devecseri, Farkas – Hanzl, Szakály, Kalász, Skriba – Czafit, Gyurján

Lombard Pápa II: Markek – Tar (Kálmán), Tóth, Somogyi, Enyingi – Birkás (Róka), Grőber, Fehér (Barcza) – Molnár (Baldauf), Király (Iványi), Páli (Szabó B.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!