Február 25-én rendezik a XVII. Télutó Kupát


2012-01-31 15:08:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Február 25-én rendezik a XVII. Télutó Kupát főképe
Hagyomány városunkban, hogy a teremszezon zárásaként a közszolgálati szférában dolgozók számára a Városi Sportcsarnokban teremlabdarúgó tornát rendeznek. Idén sem lesz ez másképp, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás szervezésében a Télutó Kupára tíz munkahelyi kollektíva kispályás együttese kapott meghívást, február 25-én 9 órától a Pápai Rendőrkapitányság, a Pápai Tűzoltóság, a Pápai Pénzügyőrség, a Pápai Mentőállomás, a MÁV Pápai Állomásfőnöksége, a Pápai Polgármesteri Hivatal, a MH Pápa Bázisrepülőtér, a Monitor FC, a Pápai Postás és a HAW-NAMA veheti fel a küzdelmeket.
A toronymagas esélyes természetesen a legutóbbi négy(!) esztendő győztese, a MH Pápa Bázisrepülőtér alakulata, ami nem is csoda, hiszen a csapatok összeállításánál a katonák rendelkeznek a legnagyobb merítési lehetőséggel.
A szervezők igyekeznek egyenlő feltételeket biztosítani, éppen ezért a torna jellegére és néhány csapat összetételére tekintettel kérik, hogy „tanúsítsanak jó szándékú mértékletességet játékosaik életkorát, de legalábbis átlag életkorát illetően. A harminc évet már megélt labdarúgókat tekintjük elsősorban érettnek a Télutó Kupa küzdelmeihez” – olvasható a nevezési lapon. Meglátjuk, hogy az ebben érintettek mennyire élnek a mértékletesség lehetőségével.
A nevezési határidő február 10-e, a nevezési lapot és a 12.000.- Ft befizetését igazoló feladóvényt vagy annak másolatát a 8500 Pápa, Várkert u. 4. címre kell postai úton vagy e-mailben, vagy a 89/ 510-302-es faxon visszaküldeni. A sorsolást természetesen honlapunkon közzétesszük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!