A Lombard játék nyertesei


2012-01-30 17:29:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard játék nyertesei főképe
Múlt héten második alkalommal hívtuk Olvasóinkat a papa-ma.hu nyereményjátékára, melyen két Lombard Pápa relikviát, egy sálat és egy dedikált asztali zászlót nyerhettek a helyes megfejtők. Öt kérdésre vártuk megfejtéseket, íme a helyes válaszok.

1. Bene Ferenc pápai kinevezése előtt az U-18-as válogatottat irányította.
2. Tóth Bence nyolc év után a Ferencvárosból igazolt Pápára.
3. Balogh Balázs Finnországból tért haza.
4. Az őszi szezonban Goran Maric szerezte a legtöbb találatot.
5. A Ligakupa negyeddöntőjében a Kaposvári Rákóczi lesz a Lombard Pápa ellenfele.

Rengeteg helyes megfejtés érkezett, a szerencse a sorsoláson két olvasónknak kedvezett, a Lombard sál boldog tulajdonosa Kirchner Balázs lett, míg a dedikált Lombard asztali zászlót Mándli Áron nyerte. Nyereményeiket hétköznap 8 és 16 óra között szerkesztőségünkben vehetik át (8500 Pápa Korvin u. 5. Tel.: 89/315-555). A nyerteseknek gratulálunk, akik ezúttal ajándék nélkül maradtak, azok se csüggedjenek, hiszen nemsokára újabb Lombard játékkal várjuk Önöket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!